Energie besparen met een energiescan

Krijg inzicht in het energieverbruik en de woningverbeteringen waarmee je besparingen realiseert. Verlaag daarmee je maandlasten en verhoog het wooncomfort, zowel voor koop- als huurwoningen.

Dit kun je verwachten als je onze Energiescan aanvraagt:

Een uitgebreide online intake
Een bezoek van onze energieadviseur bij je thuis
Een adviesrapport inclusief doorberekend maatregelenpakket afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften.

De energiescan is gratis als je besluit om de woningverbeteringen door ons te laten uitvoeren en een Woningabonnement afneemt. De kosten voor de Energiescan bedragen € 400,-

Online intake

Na het aanvragen van een energieadvies ontvang je een uitnodiging voor Mijn Woab. Via deze gebruiksvriendelijke omgeving doorloop je de intake vragenlijst. Op deze manier brengen we je wensen en behoeften in kaart en krijgen we inzicht in je energieverbruik- en gedrag.

Duur intake: 30 tot 40 minuten

De intake vragenlijst is zeer gebruiksvriendelijk

Bezoek energieadviseur

Onze energieadviseurs lopen samen met je door de woning en beoordelen bouwkundige verbeteringen (zoals aanwezige isolatie), bekijken de huidige verwarmingsinstallatie en beoordelen de elektronische apparatuur.

Duur bezoek: 60 minuten

Bekijk hoe de energieadviseur te werk gaat in jouw huis.

Adviesrapport en maatregelenpakket

Onze energiescan geeft je inzicht in de verbeteringen waarmee je jouw woning verduurzaamt, het wooncomfort vergroot en je maandlasten verlaagt. We adviseren daarom vooral verbeteringen die de energieprestaties van je woning aanzienlijk verbeteren en daardoor snel terugverdiend worden.

WOAB Woningabonnement met EnergiePrestatieParantie

Wij regelen indien gewenst ook de uitvoering van de woningverbeteringen voor je. Daarmee profiteer je direct van uitgebreide productgaranties en onze EnergiePrestatieGarantie. Hiermee garanderen we dat met de voorgestelde verbeteringen daadwerkelijk je energiekosten dalen.

Lees meer over hoe het werkt.