Verduurzaam je woning in 3 stappen

Je wil je huis verduurzamen. Hoe pak je dit nu aan? Ieder huis is anders en iedere bewoner ook. Wij helpen jou om je huis onbezorgd energiezuiniger en comfortabel te maken zonder grote investering. Met de energiescan brengen we al jouw wensen in combinatie met jouw specifieke woonsituatie in kaart. Op basis daarvan geven wij advies over de te nemen woningverbeteringen voor jouw huis. Deze verbeteringen kunnen wij dan voor jou uitvoeren, controleren en opleveren. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Ideaal toch?! In 3 stappen geven wij je inzicht in hoe het werkt. Word je enthousiast? Zet dan direct de eerste stap naar een duurzame woning.

1
Samen brengen we de mogelijkheden voor woningverbeteringen van jouw huis in kaart. Dit gebeurt op basis van jouw wensen en de energiescan die onze energie-adviseur bij jou thuis komt doen.
2
We onderzoeken de beste manier om jouw woningverbeteringen te financieren. Je kunt gebruik maken van eigen spaargeld, maar je kunt ook gebruik maken van onze unieke WOAB-financiering.
3
Alle woningverbeteringen realiseren we samen met onze partners die zorgdragen voor een gecertificeerde installatie. Wij leveren de verbeteringen als geheel op inclusief uitgebreide productgarantie en Energieprestatie Garantie.
Vraag vrijblijvend aan

Rekenvoorbeeld

150,-
Verbruik voor woningverbetering
85,-
Nieuw verbruik na woningverbetering
65,-
Besparing maandlasten
150,-
Maandbedrag na woningverbetering

Voorgestelde woningverbeteringen

vraaggestuurd ventilatiesysteem
Spaardouche
HR++ beglazing in woonkamer en keuken
PV 15 zonnepanelen
Spouwisolatie
* De besparing van € 65,- gebruiken we om de woningverbeteringen te financieren. Het maandbedrag blijft daardoor gelijk. Je kunt er ook voor kiezen om een deel of alle woningverbeteringen direct uit je eigen zak te betalen en direct te genieten van de lagere maandlasten.