Nieuws

3 tips op weg naar een duurzame toekomst!
21 juni 2021
1. Maak zonnepanelen schoon 2. Stijgende energietarieven maken verduurzamen nu extra aantrekkelijk 3. Ontdek komend jaar of jouw huis geschikt is voor een warmtepomp
WOAB nieuws
ISDE subsidie
21 juni 2021
Ben je eigenaar van een koopwoning en is deze woning je hoofdverblijf? Dan kun je ook dit jaar mogelijk gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).
WOAB nieuws
Ambassadeurschap
21 juni 2021
Sinds 2020 vragen wij steeds vaker tevreden klanten of zij WOAB-ambassadeur willen zijn. En steeds meer klanten willen dat en delen graag hun enthousiasme. Voor deze betrokken klanten organiseert WOAB eens per jaar een netwerklunch om ervaringen, kennis en ideeën uit te wisselen.
WOAB nieuws
2de keer succesvolle crowdfunding
21 juni 2021
Ondanks Covid hebben we op een succesvol 2020 terug. Er zijn ruim 30% meer abonnementen afgesloten. En dit succes vraagt om een vervolg. In samenwerking met duurzaaminvesteren.nl is crowdfunding opgezet. Op 23 december 2020 de eerste crowdfunding voor WOAB Gelderland B.V. van start gegaan. Na drie weken werd deze succesvol gesloten.
WOAB nieuws
DUURZAAM INVESTEREN | DOE MEE!
21 mei 2021
Dinsdag 25 mei om 10:00 uur gaat de tweede crowdfunding van WOAB 'live'. Dit doen wij in samenwerking met DuurzaamInvesteren.nl. Hét platform voor duurzame crowdfunding. Wij bieden je de mogelijkheid mee te doen.
Geen categorie
Jarenvijftighuis Zandweerd straks aardgasvrij
3 maart 2021
Matthijs vertelt hoe hij zijn jarenvijftighuis stapje voor stapje aardgasvrij maakt, mét advies van Ben Dull, energieadviseur bij WOAB.
WOAB in het nieuws
Na 5 jaar kiest zij opnieuw voor WOAB!
19 februari 2021
"Ik was tevreden en wilde meer doen. Sinds november hebben we een hybride warmtepomp en extra zonnepanelen. In de zomer ga ik dat echt merken aan mijn energierekening. De pomp werkt goed, ook tijdens deze koude dagen is de temperatuur binnen aangenaam."
WOAB in het nieuws
Blij en tevreden over verduurzaming aanpak
2 februari 2021
"Vervolgens kwam er een specialist van WOAB bij ons thuis, daaraan merk je hoe zorgvuldig ze het aanpakken", aldus mevrouw Wilson uit Olst.
WOAB nieuws
Succesvolle actie!
29 januari 2021
Succesvolle Greenchoice-actie voor verduurzamen van je woning! Met het WOAB Woningabonnement wil Greenchoice haar klanten ondersteunen bij de reis van het verduurzamen van je woning.
WOAB nieuws
Vacature: Klantadviseur Binnendienst
9 oktober 2020
Als klantadviseur binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, per telefoon en e-mail. Je adviseert de klant over de mogelijkheden van woningverduurzaming en het WOAB woningabonnement. Je coördineert de verkoopacties en bent helemaal thuis in social media en het werken met een CRM systeem.
WOAB in het nieuws
Samenwerkingsverband wil woningeigenaren helpen verduurzamen
24 juni 2020
Almere - Het WOAB Flevoland en CGEnergie uit Almere gaan samenwerken om Almeerse woningeigenaren te helpen verduurzamen. Met een Woningabonnement van WOAB Flevoland kun je je energierekening gebruiken om je woning te verduurzamen. De energiemaatregelen worden voortaan door CGEnergie uit Almere uitgevoerd.
WOAB nieuws
WOAB verduurzaamt 99e woning in Overijssel
23 juni 2020
In Overijssel heeft de 99e woningeigenaar gekozen voor verduurzaming van haar woning door WOAB. Charel ten Buuren is tevreden over het advies, de maatregelen en de geboden service. Want ze profiteert nu van meer wooncomfort, haar woning is in waarde gestegen en ze levert een bijdrage aan een beter milieu.
WOAB Mededeling let op
WOAB nieuws
Let op: Eneco past de terugleververgoeding voor de zakelijke MKB klant aan.
6 april 2020
Heeft u een zakelijk energiecontract bij Eneco? Dan is de terugleververgoeding sinds 1 april 2020 lager. Als uw energiedeskundige informeren wij u graag over de mogelijkheden dat het wellicht beter is om over te sluiten naar een particulier abonnement en uiteraard helpen we u hiermee. Hieronder leest u er meer over.