Samenwerking met Postma Financieel Advies

De samenwerking met Postma heeft voor de klant het voordeel dat Postma Financieel Advies de financiële zaken regelt en WOAB het advies, de uitvoering en 15 jaar garantie op de aangebrachte woningverduurzaming.

Dit totaalconcept heeft als voordeel dat alle noodzakelijke expertise in één hand is en de maximale mogelijkheden en voordelen voor de klant inzichtelijk worden gemaakt. Het alles onder één dak principe is hier letterlijk en figuurlijk van toepassing. Optimaal wooncomfort is hierbij het uitgangspunt.

Postma Financieel Advies en WOAB als verduurzamingspecialist hebben de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Wij willen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant en leveren maatwerk tegen betrouwbare condities.

Jouw voordelen op een rijtje

1

Maatwerk

Ieder huis is anders en iedere bewoner ook. Het woningabonnement is maatwerk, want met de woningscan brengen we jouw woonsituatie en wensen in kaart. Op basis daarvan geven wij advies over de woningverbeteringen voor jouw huis. Je kunt daarbij denken aan het isoleren van de wanden en vloeren, het dichtkitten van kieren, dubbel glas, zonnepanelen en je cv vervangen door een warmtepomp. Maar ook een waterbesparende douchekop, led-verlichting en een zuinige vriezer. Ook zorgen we ervoor dat je binnenklimaat gezond is, met de juiste ventilatie. Het is niet ons doel om een huis volledig energieneutraal te maken. Dat kán natuurlijk wel, maar jij bepaalt hoe comfortabel je wilt wonen en hoe je wilt bijdragen aan de wereld van morgen.
2

Betaalbaar

Uitgangspunt is dat je woonlasten hetzelfde blijven. Daarom bieden wij het complete pakket (van advies tot realiseren en beheren) aan in een woningabonnement. Je kunt kiezen uit verschillende woningabonnementen, waarbij je voor 10, 15 of 20 jaar verzekerd bent van de beste oplossingen voor isolatie en laag energieverbruik. De subsidie-aanvraag regelen wij voor je en met het bedrag dat je bespaart, betaal je een eventuele lening af. Die lening heeft dezelfde looptijd als de garantietermijn. Wil je vervroegd aflossen, of liever helemaal niet lenen? Dat kan, want ook het betalen is maatwerk. Jij bepaalt of en hoeveel spaargeld je inzet. Tussentijds aflossen is boetevrij.
3

Zeker

We geven niet alleen advies over de techniek en financiën, we voeren ook alle werkzaamheden voor je uit. Net als het onderhoud en eventuele reparaties tijdens de looptijd van het abonnement. We hebben heel veel ervaring met de nieuwste, bewezen isolatie- en installatietechniek en kunnen daarom de berekende energiebesparing voor de lengte van jouw abonnement garanderen. Dit is de prestatiegarantie, een vast onderdeel van elk woningabonnement. Je hebt dus geen enkel risico.
Vraag vrijblijvend aan

Rekenvoorbeeld

160,-
Huidige energiekosten
70,-
Energiekosten na verduurzaming
80,-
Ruimte voor investering
150,-
Maandlasten na verduurzaming

Voorgestelde woningverbeteringen

Zonnepanelen
Ventilatiesysteem
Vloer-, muur-, dakisolatie
Warmtepomp
HR++ glas